mun. Chișinău
str. Varnitsa12 (pe teritoriul JBI-4)

Despre AMT Garant

Firma “AMT-Garant” SRL este fondata in anul 1994 , ne bucurăm cu o activitate de peste 20 de ani, timp în care ne-am dezvoltat  si totodată ne-am mărit baza de clienți. Activăm in sfera comerțului cu produse metalurgice – armature, otel lat, patrat, otel calibrat, otel laminat, hexagoane, corniere, balustrade, otel lat figurat, tabla, discuri, electrozi, sirma, tevi.

Este unicul distribuitor pe piata Republicii Moldova a otelului calibrat si a otelului lat figurat.Avem o gama larga de profile metalice. Realizam produse din Romania, Ucraina, Italia, Cehia, Slovacia.

Colaboram cu mai mult de 150 de agenti economici si multe personae fizice.

  • Istoria companiei

    Firma “AMT-Garant” SRL este fondata in anul 1994,datorita dezvoltarii progresive continue pe parcursul celor 20 ani de activitate am capatat incerederea clientilor nostri.

  • Servicii

    Oferim o  paleta larga de servicii pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor nostri. Astfel, putem oferi: armature, otel lat, patrat, otel calibrat, otel laminat, hexagoane, corniere, balustrade, otel lat figurat, tabla, discuri, electrozi, sirma, tevi.

Cea mai largă gamă de produse

Oferim o selecție largă de produse de înaltă calitate Pentru dumneavoastră, ca și client, a devenit mult mai ușor să găsiți metalul perfect pentru produsele dumneavoastră. Puteți consulta gama pentru a găsi propriile produse preferate!

Vezi Catalog